Klamydia inkubationsperiod

by admin on October 2, 2012


Google - Annonser

Klamydia inkubationsperiod Klamydia inkubationsperiod

En sexuellt överförbar sjukdom är en som, oftare än inte, får överföras genom sexuella kontakter mellan två eller fler personer. Och en av de vanligaste typerna av sådan sjukdom är vad vi diskuterar här i denna artikel – “klamydia”. En viktig faktor som gör klamydia lämnas obehandlad när den är svag och fortfarande i ett tidigt stadium, är dess natur att vara asymtomatiska. Mening, i de flesta fall infektionen inte visar någon form av manifestationer därmed, även känd som “tyst” sjukdom. Om 100 män diagnosen med infektionen, då 50 av dem kommer att ha några symptom. Och om vi ser 100 kvinnor som har klamydia, då ca 70 eller 80 av dem är högst osannolikt att rapportera eventuella symtom. Infektionen drabbar både män och kvinnor i alla åldrar. Men står unga kvinnor för den grupp som är mest sannolikt att drabbas av sjukdomen. Bakterien Chlamydia trachomatis är känd för att vara den skyldige som utlöser denna infektion. Infektionen orsakar inte mycket av en utmaning i sin behandling, men att det måste bli upptäckt vid rätt tidpunkt.

Vad är inkubationstiden för sexuellt överförbara sjukdomar Klamydia?

Inkubationstid avser den tidsperiod som börjar från invasionen av bakterier i kroppen tills den tidpunkt då de första symptomen gör sitt utseende. Enligt experter vyer kan denna period inte anges i fall av klamydia. Detta eftersom är, har det förekommit fall där var inkubationsperioden hos vissa personer tyckte sig vara 1-3 veckor, medan i vissa fall, var den period av flera månader. Och för att lägga till detta, gjorde en del människor visar inte några tecken eller symptom tills infektionen inte sprider sig till andra delar av kroppen. Således är klamydia inkubationstiden något som är olika för varje individ.

Hos kvinnor utlöser klamydia:

  • Onormala förändringar flytningar
  • Smärta i nedre delen av buken
  • Erfarenhet av smärta vid samlag, blödningar kan också förekomma
  • Perioder kan bli tyngre än normalt
  • Smärta medan urinera

Hos män infektionen kan manifesteras i form av:

  • Penis urladdning, kan vara mjölkaktig, grumlig eller vattnig
  • Testikelsmärta
  • Smärtsam urinering

Eftersom det orsakande medlet är bakterier, är den mest uppenbara behandlingen användningen av antibiotika. Loppet av behandlingen kan fortsätta under 5 dagar eller till och med 10 dagar, beroende på patientens tillstånd. Vissa patienter kan förskrivas för att ta en engångskostnad dos, medan vissa kan behöva medicinera sig dagligen eller flera gånger om dagen. Som rapporterats, behandlingen om de följs därför, då är det inte mindre än 96% effektivt för att bli av med infektionen inom 1-2 veckor. Vanligtvis, oavsett testresultaten, om någon misstänks ha ådragit sig smittan, då han / hon, tillsammans med hans / hennes partner skulle behandlas med antibiotika. För att lägga till detta, även om en person känner sig bättre efter att ha startat behandling, är det obligatoriskt att slutföra hela kursen så att infektionen kan återkomma.

Inkommande söktermer:

vårtor i underlivet bilder,inkubationstid klamydia Disclaimer på halsotips.info

Leave a Comment

Previous post:

Next post: